Rainbow Six Siege Shifting Tides Release Time onthuld

De nieuwe update Shifting Tides van Rainbow Six Seige is bijna hier en introduceert twee nieuwe operators en een nieuwe kaart. Deze update is vrij groot en er komen veel dingen mee. Deze update wordt op 3 december op pc om 6:00 PST / 9:00 EST / 14:00 GMT uitgebracht. Wat de consoles betreft, krijgt PlayStation 5 het om 7:00 PST / 10:00 EST / 15:00 GMT, en Xbox One wordt bijgewerkt om 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT.


Rainbow Six Siege Seizoen 4

Deze update brengt twee operators, de ene voegt zich bij de aanvallers en de andere verdedigers. Kali is een aanvaller die een CSRX 300 als primair wapen bezit, ze ook als twee Secondary genaamd P226 MK25. Ze beschikt over gemiddelde snelheid en gemiddeld pantser. Bovendien is er een onderhands loop op CSRX 300 die handig is om barricades en luiken te doorbreken, het kan ook Castle's Armor Panels vernietigen. De tweede operator heet Wamai, een verdediger met gemiddelde snelheid en gemiddelde bepantsering.



Hij heeft twee primaire wapens, AUG A2 en MP5K. Wat betreft de secundaire, ze zijn D-40 en P-12. Hij bezit een unieke vaardigheid die het Mag-NET-systeem wordt genoemd en dat het projectiel van een tegenstander naar zijn positie trekt en vervolgens zichzelf vernietigt om dat projectiel tot ontploffing te brengen. Bovendien worden de granaten en projectielgadgets van aanvallers onbruikbaar omdat hij strategische plaatsing kan gebruiken om die projectielen tegen hen te keren.